Naruto Uzumaki- Episoade Online

Despre Episoadele NARUTO online

Naruto (NARUTO – ナルト -, Naruto? romanizat NARUTO în Japonia) este o serie manga japoneză scrisă şi ilustrată de Masashi Kishimoto, având şi o adaptare anime. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un ninja adolescent, imprevizibil şi hiperactiv, care este într-o constantă căutare de cunoaştere, visând să devină Hokage, un ninja recunoscut ca cel mai puternic dintre toţi şi liderul satului.

Povestea e oarecum banală. Asta am crezut câţiva ani până când am tras cu ochiul la frati-miu odată când se uita foarte ataşat de televizor, la ANIMAX. M-am uitat câteva seri cu el la TV impresionat de modul în care este construit acest personaj.  Mi s-a parut fantastic… captivant. Mereu astepţi să vezi ce va urma…  După mine, eu zic că merită văzut. Toate bune şi frumoase până când Animax nu mai difuza continuarea… Îmi era ciudă că nu puteam să aflu povestea mai departe. Aşa că am căutat pe net online. Le-am găsit pe toate.  Mai urmăresc în rarul meu timp liber, când mai pot, câte-un episod.  Însă pentru frati-miu e o adevărată comoară. Doar asta face la PC. Cum sunt eu înebunit după Twilight, aşa este el înebunit după Naruto. Unii ar spune că sunt nebun că mă mai uit la vârsta mea la desene animate… Nu-mi pasă!  E plăcut să re/trăieşti copilaria.  Uitandu-mă la Naruto mi-am adus aminte ce „liber” şi fericit eram când mă uitam la Digimon şi Pokemon.   Nu spun că sunt un maniac al desenelor animate… ba chiar mă enerveaz când îl văd pe frati-miu că se uita numai pe Cartoon Network şi Disney Channel, însa unele sunt chiar frumoase.  Stau şi mă gândesc cum oare a putut fi atât de cerut în lumea întreagă acest anime şi publicat în zeci de milioane de exemplare dacă nu era atât de interesant, captivant şi frumos?  Nu mai zic nimic… Dacă sunteţi curioşi, sau îl stiti deja vă puteţi uita şi voi la el aici.

                                              << Episoade Online…>>

Reclame

10 răspunsuri

  1. :)Eu numai la Disney Channel, Cartoon Network, Minimax si Boomerang ma uit. Si cand vad ca deja ma amuz din ce in ce mai tare, revin la pc:)).

  2. tu si cu Claudia, si ea se uita la Naruto, dar ca sa fiu sincer mai trageam si eu cu ochiul :))

  3. ne prindem de un kumite ?

  4. vad ca oli mi-a luat-o inainte! dar tin sa comentez si eu: claudia iti va fi recunoscatoare!:d si poate si paula in 2 ani!

  5. dar naruto stie ca al 4-lea hokage a fost tatal sau?care stie va rog anuntati-ma si pe mine printr-un comentariu lasat la aceasta pagina!!!multam…:*

  6. va rog lasati-mi si mie un link sau ceva unde pot sa vad toate episoadele cu naruto (un mail) va rog mult

  7. scrie ”naruto manga ” si scrie acolo undeva
    anime kage dai pe el si dupa aceea o sa te descurci

  8. As vrea sa introduca si desnul animat „naruto” pe disney chanale .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: