CNCH- Prima Şcoală Tecuceană Pi

Se apropie concursul de matematică şi grafică pe calculator MISTER. Pi!

Afla mai multe pe site-ul oficial!

14 Martie este Pi Day, este Ziua Mondială a numărului Pi. În multe şcoli din întreaga lume, elevii şi profesorii folosesc celebrul număr ca pretext pentru a se întâlni, pentru a comunica, pentru a face schimb de idei matematice, pentru a se bucura de valoroasa moştenire primită din antichitate.
Pi Day este ziua în care tinerii îşi pun întrebări pe care poate nu şi le-au pus cu nicio altă ocazie; şi este posibil ca răspunsurile pe care le află să fie atât de plăcute şi de bogate, încât să le marcheze viitorul, opţiunile şcolare şi profesionale.
Concursul naţional de matematică pe calculator MISTER Pi este o modalitate prin care matematica poate fi adusă mai aproape de mintea şi sufletul elevilor, de preocupările lor extraşcolare. În cadrul concursului, elevii au ocazia să îmbine cunoştinţele de matematică cu cele de informatică.
COLEGIUL NAŢIONAL CALISTRAT HOGAŞ este în acest an ŞCOALĂ PI. Pentru a marca PI Day, în unitatea de învăţământ se va organiza concursul Mister PI, elevii putând participa la secţiunile text – gimnaziu şi liceu, grafică – gimnaziu şi liceu, secţiunea Pi – gimnaziu, secţiunea E – liceu.
„ Continuăm, de fapt, o frumoasă traditie. La participarea din anul precedent, elevii şcolii au avut rezultate foarte frumoase; ei au obtinut 8 premii şi menţiuni la secţiunile pentru gimnaziu şi 4 premii la secţiunile dedicate liceenilor.
Noutatea constă în faptul că în acest an suntem organizatori direcţi şi centru de evaluare a lucrărilor elevilor. Mizăm pe o largă participare a elevilor din unitatea noastră, care şi-au manifestat dorinţa de a participa la concurs, dar şi a elevilor din alte unităţi de învăţământ tecucene. De remarcat că lucrările elevilor care vor obţine primul loc la fiecare secţiune vor participa la etapa de evaluare naţională, de unde sperăm să revină cu alte premii”, ne-a declarat coordonatoarea concursului, dna. profesoară Adriana Ciocănel.

Articol preluat de pe site-ul Ziarului Semnal Tecuci, ce a fost publicat la data 4 martie 2010.

Prima pagina

 


Şi iată mai jos altă muncă de-a mea  în Photoshop… Afişul pentru Mr.Pi… :d:-"

Cât despre concursul de anul trecut, am participat la secţiunea grafică unde am luat punctaj minim pe ţară.=))

Asta pentru că CNCH-ul nu era şcoala Pi, că lucrarile noastre au fost evaluate de o altă şcoală  din Galaţi, şi că probabil la corectare, subiectele mele nu erau denumite cum trebuie (pentru ca subiectele au fost destul de ambigue la această precizare).  în fine… partea aia a trecut.#:-s

 Anul acesta e un nou concurs, CNCH-ul e şcoală Pi, şi zic eu, am mai multe şanse să arăt ceea ce pot. :d

MULT SUCCES TUTUROR LA ACEST CONCURS!!!   %%-;)

Reclame

7 răspunsuri

 1. De ce ai afisul cu alb si cu visiniu?:>

  Mandria Tecuciului,nup?

 2. Multumesc, Mihai, pentru implicare. Mult succes la concurs, sa vii cu locul I la grafica!

 3. Multa bafta Mihai! Stiu ca poti, dar arata-le si lor! 😉 Iti tin pumnii!

 4. locul I la grafica….la mate pe ce loc?

  • Nu particip la mate… 😐 Imi pare rau ca nu sunt „specialist” si aici…..:( Participam si la mate daca era sa fie, nu conta asta; doar ca vreau sa-mi dovedesc ca pot mai intai la grafica anul acesta pentru ca anul trecut nu am facut nimic. Daca iau premiul I anul acesta, particip la anu’ la mate 😀

 5. Nu minti…daca iei premiul I anul acesta…la anul sigur tot la grafica participi…:)
  Dar acum numai sa iei
  Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: