ABBYY FineReader 10 Pro Full+ Serial + Crack

ABBYY FineReader 10

Download Torrent

http://isohunt.com/torrent_details/192603985/ABBYY+FineReader+Pro+v10?tab=summary

Un superb program de editat textul din imagini, editat documente PDF şi multe altele.

Foarte eficient la extragerea de text din „cărţi scanate” şi selecţii de PrintScreen- uri!

Reclame

13 răspunsuri

 1. jos palaria pentru cel care a pus torrentul acesta! :*

 2. merge bine? adica eu am avut o versiune instalata si nu imi recunostea nici un serial si nu am reusit sal activez… asta cum se activeaza?

 3. De ar mergeee….

  • Mi-a mers acest torrent cand aveam XP. Dupa ce mi-am pus Windows 7 nici la mine nu a mai functionat. Mi-am zis, ca poate am gresit eu instalarea sau nu e compatibil si-apoi l-am abandonat. Jur! imi pare rău. 😦

 4. am descarcat si eu programul si merge foarte bine. aveam o versiune mai veche luata de la o cunostinta dar keygen-ul nu imi genera parole bune si nu il puteam activa. ca asta nu a mai fost nevoie de asa ceva. mersi de pont!

 5. virusat cu TR/Dropper.Gen

 6. un serial number pt acest progra imi puteti da si mie?

 7. o serie ceva ca imi vine sa sbarg pc…………………….

  • Aici nu este centru de binefacere ca sa primesti la ordine un serial cand ai tu chef… Poti incepe sa-l spargi! 🙂 Sa ai spor! :))

   • Hai ca esti chiar… Vai de mine, unde era cavalerul Internetului! Auzi,”aici nu e centru de binefacere”! Sa stii ca toti avem bani sa ne cumparam softurile licentiate de pe net, ca sa fim in ordine (ironie). Omu’ a intrebat daca are cineva un SN, asa cum caut si eu si alti catraziliarde de useri din lume. Daca tu ai mai multi bani decat mine ca sa iti cumperi licente, f bine, dar nu face acum pe moralistul cu noi. Sa nu-mi spui ca Windowsul, AIMPu’, Officeu’ si toata muzica ta sunt licentiate!

    • pe mine m-a deranjat oarecum modul imperativ in care a facut cererea.

     „Sa stii ca toti avem bani sa ne cumparam softurile licentiate de pe net, ca sa fim in ordine (ironie). Omu’ a intrebat daca are cineva un SN, asa cum caut si eu si alti catraziliarde de useri din lume.”

     Daca tot ai bani sa cumperi softuri licentiate, ce mai cauti pe blogul meu moca?! Mi se pare rusinos din partea ta sa ma critici pe mine cand am ajutat atata lume, care nu se credea atata buricul pamantului ca tine.

     La Vai de mine, unde era cavalerul Internetului! Auzi,”aici nu e centru de binefacere”!”

     Vezi ca oricum nu fac o treaba legală ajutându-vă să-l piratați. Nu sunt obligat să mă îngrop și mai tare pentru cine nu merită. Poate ai văzut și la CM.COM (cei cu Robotzi) că și la ei lumea cerea programele din tutoriale, și domnii nu săreau repede cu link-ul de unde să-l descarce oamenii moca, ci recomandau cumpărarea software-ului licentiat. Nu e de ajuns că eu am dat ce-am putut?! Te mai și răstești la mine analizându-mi gradul de cavalerie?! Să-ți fie rușine că ți-ai afișat părerea aici ca mucii în fasole. De-asta aprob să fie publicat commul tău, să vadă lumea că există și nerecunoscători…

 8. virusi peste virusi, nu va va lasa antivirusul sa instalati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: