Amanta în pat cu nevasta

Descriere:
Foarte puţini bărbaţi înţeleg sau sunt dispuşi să înţeleagă sufletul şi mintea femeilor. Şi de situaţia asta poate profita cine nu trebuie… Ceea ce pare a fi aproape imposibil începe să se întâmple din ziua în care Kevin Owen, proprietarul unui hotel din New York, ia o hotărâre pe care în mod normal n-ar fi luat-o niciodată…

Scene fierbinţi, suspans, mister, aventură, întorsături cu totul neaşteptate de situaţie… Găsiţi aici toate ingredientele unui spectacol şocant şi delicios… Acordaţi-vă plăcerea de a vă delecta cu o poveste incredibilă, picantă şi năucitoare…

Autor Roman: Claudiu Neacșu
Fotografia Copertei: Mihai Căulea
Data lansării: aprilie 2012
Gen: Erotic
ISBN 978-606-624-127-4

Aici puteți lăsa comenzi!

Dacă dorești să achiziționezi acest roman deosebit, lasă într-un comentariu Numele, Prenumele, Adresa + Codul Poștal, și Nr. de Telefon pentru a te contacta pentru confirmarea comenzii. (Datele dumneavoastră rămân confidențiale și nu vor fi afișate pe blog decât cu acordul dumneavoastră!)

Achitarea comenzii se face ramburs la ridicarea coletului de la Poștă, la care se adaugă taxa de expediere ce variază în funcție de cantitatea și greutatea pachetului, ori distanța dumneavoastră față de expeditor (din Tecuci, Galați).

Pentru persoanele aflate în Tecuci ori localitățile limitrofe, acestea pot ridica comanda direct de la autor fără nici 1 ban în plus!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: