Despre

M-a trăsnit si pe mine ideea de a avea ceva pe internet. Ceva ce nici eu nu stiam ce voia să fie.Se pare că era un blog.

BLOG= cuvânt prescurtat de la expresia din engleză web log;  jurnal pe Internet ce reprezinta o publicaţie web ce conţine articole periodice sau şi cu actualizare neîntreruptă, ce au de obicei caracter personal…   (Spun asta pentru ca nici eu nu stiam ce însemna defapt.) big grin

  Ceva de genul asta vrea sa fie ce mai postez eu pe’aici.   Recunosc ca ideea de a incepe pe wordpress a fost de la pierlapatrat.wordpress.com care decurand a devenit PIERLAPATRAT.RO , desi am mai avut alte tentative de bloguri si prin alte părţi …blogspot..etc. 😉 

Probabil există unii deranjaţi  şi frustraţi de postarile mele ce contin citatul: „Voi posta curand„.   Aflaţi că pentru mine curând=când mi-s-o „scula”.  😛 (Scuzati limbajul meu mai vulgar si „greşalele” gramaticale, dar ce fac pe blog o fac pentru ca imi place si ca nu vreau ca totul sa fie literar si literal. 

Multumesc că ma suportati si ca ati trecut pe aici! 😉

Postez sperand ca ce-am postat să vă fie câtuşi de puţin de folos (sa va amuze, sa va distreze, să va „cultive”,  bla bla bla big grin  sau chiar sa va plictisească rolling on the floor)

9 răspunsuri

  1. Ai actualizat asta:d doar pentru ca te-am intrebat eu,nu?:D

    hai ca te mai intreb ceva
    :Dce e cu ursuletii aia care danseaza?:))cu inimioare in brate si litere si care abia asteapta sa manance bomboane de ciocolata de Sf Valentin?:))))

  2. Stii, a trecut inca un an in care nu ne-am ales cu nimic de Sfantul Valentin. La fel ca in fiecare an[sau poate nu] ne-am holbat cu fete triste, de persoane singure ca nu am primit una dintre inimioarele alea rosii, inutile, mari si identice din magazin. Deci, ar fi cazul sa scoti ursuletii aia de acolo. Poti sa ii inlocuiesti cu niste iepurasi de Pasti. Asta ca sa descopere si alte persoane ca mai sunt 7 saptamani pana la Pasti. E chiar foarte putin,nu?::))

  3. treb urgent sa spal vasele asa k spun f pe scurt :ESTI COOOOOOOOOOOL!;)

  4. Vezi ca nu iti merge contuaru de trafic WTA sau cel putin asa imi arata mie.

    • Ai dreptate. Nu merge. N-am decat un link pus, asa de mine, catre prima pagina a lor. Oricum nu-s prea „mare’ cu blogul. Daca nu ma insel, cand am avut o tentativa sa folosesc contorul de la WTA nu mergea folosita pe platfoma de la wordpress (fara a avea domeniu cumparat). Nu mi-am cumparat domeniu si am hostul gratuit de la ei. Multumesc de „remember”. Numai bine!

  5. Sal…viziteaza si blogul meu cind ai timp….am nevoie de audienta :))..

Lasă un comentariu